Drie seconden

Anders Roslund; Börge Hellström

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Drie seconden

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789044545722, 608 blz., July 2021
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 638 gram.

Uitgever: De Geus

vertaald door: Jasper Popma; Wendy Prins

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Ex-crimineel Piet Hoffmann raakt verwikkeld in een levensgevaarlijke zaak. Hij werkt sinds zijn ontslag uit de gevangenis als infiltrant voor de Stockholmse politie. Hij wint het vertrouwen van een Poolse drugsbende, en krijgt opdracht het imperium van de criminelen uit te breiden. Al gauw is de infiltrant zijn leven niet meer zeker en heeft hij nog maar weinig tijd – drie seconden – om te ontsnappen aan de dood.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anders Roslund (Zweden, 1961) schreef tien misdaadromans als deel van de succesvolle schrijversduo’s Roslund & Hellström en Roslund & Thunberg. Er zijn miljoenen exemplaren van zijn boeken verkocht en zijn werk werd bekroond met talrijke prestigieuze internationale prijzen. Drie jaar is het tweede boek dat hij schreef onder eigen naam. Hij behoort tot de meest toonaangevende thrillerauteurs van Zweden.


Börge Hellström (1957) is oprichter van een non-profitorganisatie die ex-gevangenen helpt terug te keren in de samenleving. Journalist Anders Roslund (1961) maakte over deze organisatie de documentaire Lock ’em up. Zo leerden ze elkaar kennen. Met de thriller Vaderwraak legden ze de basis voor een gezamenlijk schrijverschap. Het duo staat garant voor spanning van de bovenste plank met een intellectuele schrijfstijl en baseert zich op actuele morele kwesties.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Drie seconden

paperback/ gebrocheerd: € 12.50
Ex-crimineel Piet Hoffmann raakt verwikkeld in een levensgevaarlijke zaak. Hij werkt sinds zijn ontslag uit de gevangenis als infiltrant ...

Meer boekennieuws op Facebook.