Leven in de tuin

Penelope Lively

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leven in de tuin

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789044544930, 224 blz., March 2021
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: De Geus

vertaald door: Nadia Ramer

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Ga mee op een literaire wandeling door de tuinen van de Britse schrijfster Penelope Lively: van de oase in Caïro waar ze opgroeide tot de kleine stadstuin in Noord-Londen die ze nu, op hoge leeftijd, nog vol toewijding onderhoudt. Keer samen met haar terug naar tuinen uit de literatuur en de schilderkunst die ze in de tussenliggende jaren bezocht, voor een laatste ommetje en een tevreden blik op al die plantenpracht. Na meer dan vijfentachtig jaar lezen, schrijven en wroeten in de aarde brengt Penelope Lively het geluk van de tuinier als geen ander onder woorden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dame Penelope Lively (Caïro, 1933) schreef vele romans en korte verhalen, zowel voor volwassenen als voor kinderen, en werd daarvoor talloze keren onderscheiden. Ze is de enige auteur die zowel de Man Booker Prize als de prestigieuze Carnegie Medal voor kinderliteratuur won. Voor Moon Tiger ontving Lively in 1987 de Man Booker prize; in 2018 stond het op de shortlist voor de Golden Man Booker, een speciale eenmalige prijs ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Booker Prize.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Leven in de tuin

gebonden: € 20.99
Ga mee op een literaire wandeling door de tuinen van de Britse schrijfster Penelope Lively: van de oase in Caïro waar ze opgroeide tot ...

Meer boekennieuws op Facebook.