Ik ben Emma

Kristien Hemmerechts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik ben Emma

gebonden: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044543919, 352 blz., September 2020
Formaat: 20.7 (h) x 13.6 (b) x 3.4 (d) cm. Gewicht: 484 gram.

Uitgever: De Geus

beschrijving

Emma Houthuys heeft alles wat een jonge vrouw zich kan wensen: geld, een mooi huis, liefhebbende ouders, leuke stiefbroers, looks. Wanneer een lang vergeten stiefzusje weer komt opdagen, lijkt haar geluk compleet. En dan krijgt ze er nog een stiefbroer bij, zo eentje voor wie iedereen valt. Emma’s voornemen om altijd single te blijven wankelt. Welke keuzes moet ze maken?
Ruim twee eeuwen geleden publiceerde Jane Austen Emma. Roman én hoofdpersonage werden wereldberoemd. Hoe zou Emma’s leven eruitzien als nu leefde? Die vraag stelt Kristien Hemmerechts zich in Ik ben Emma. Ze ontdekt dat de wereld onherkenbaar veranderd is, maar sommige dingen veranderen nooit.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Het rijke oeuvre van Kristien Hemmerechts (1955) bestaat uit romans, verhalenbundels en autobiografi sche essays. Ze werd veelvuldig bekroond, onder meer met de Frans Kellendonk-prijs en de Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap. Het succes van uiteenlopende boeken als Taal zonder mij (1997), Gitte (2011), De vrouw die de honden eten gaf (2014), Alles verandert (2015) en Er gebeurde dit, er gebeurde dat (2016) is exemplarisch voor de reikwijdte en het belang van haar werk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.