Als de twijfel toeslaat

Malin Persson Giolito

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044543063, 484 blz., May 2020

Uitgever: De Geus

vertaald door: Ron Bezemer

beschrijving

‘Ik geef je de kans om de droom van elke advocaat te verwezenlijken,’ zegt de oude professor van Sophia Weber, ‘een onschuldige man bevrijden.’
De vermeende onschuldige is dokter Stig Ahlin die tot levenslang is veroordeeld voor de moord op een vijftienjarig meisje. Het feit is dertien jaar geleden gepleegd, maar niemand is de afschuwelijke misdaad vergeten. Wanneer Sophia Weber grote fouten in het moordonderzoek ontdekt, doet ze haar uiterste best om haar cliënt die bekendstaat als ‘Professor des Doods’ vrij te krijgen. Daarmee wekt ze de afschuw van de publieke opinie. Hoe dieper ze in de zaak duikt, hoe meer ze zich afvraagt wat voor man haar cliënt is en of de waarheid zich laat vinden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Malin Persson Giolito (Stockholm, 1969) werkte als advocaat bij het grootste advocatenkantoor van Scandinavië en voor de Europese Commissie. Ze woont in Brussel met haar gezin. In dromen lieg je niet was een internationale bestseller, werd verkozen tot beste Zweedse en beste Scandinavische thriller van 2016 en verfilmd als Netflix-serie onder de titel Quicksand.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.