Jaag je ploeg over de botten van de doden

Olga Tokarczuk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jaag je ploeg over de botten van de doden

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044542806, 304 blz., April 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 329 gram.

Uitgever: De Geus

vertaald door: Charlotte Pothuizen; Dirk Zijlstra

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In een afgelegen Pools dorpje vertelt de excentrieke zestiger Janina Duszejko over de dood van haar buurman en de andere vreemde gebeurtenissen van de laatste tijd. Janina leidt een teruggetrokken leven: ze houdt van de natuur, van astrologie en vertaalt de poëzie van William Blake. Wanneer leden van de lokale jachtvereniging dood worden aangetroffen, raakt ze als een Poolse Miss Marple betrokken bij het politieonderzoek.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Olga Tokarczuk (Polen, 1962) is de belangrijkste Poolse auteur van haar generatie. Meerdere van haar romans werden bekroond, waaronder De rustelozen, dat in 2011 bij De Geus verscheen en haar de Nike-prijs (de belangrijkste literaire prijs van Polen) en de Man Booker International Prize opleverde. Ook voor De Jacobsboeken (ook bij De Geus verschenen, in 2019) ontving Tokarczuk de Nike-prijs. In 2019 werd haar de Nobelprijs voor Literatuur 2018 toegekend.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Jaag je ploeg over de botten van de doden

paperback/ gebrocheerd: € 22.50
In een afgelegen Pools dorpje vertelt de excentrieke zestiger Janina Duszejko over de dood van haar buurman en de andere vreemde gebeurtenissen ...

Meer boekennieuws op Facebook.