Theaterteksten

Annelies Verbeke

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Theaterteksten

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789044542363, 208 blz., November 2019
Formaat: 20.1 (h) x 12.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 248 gram.

Uitgever: De Geus

beschrijving

Rail Gourmet stelt de vraag of we het geluk bereiken door steeds maar onze grenzen te verleggen of door een manier te vinden om ergens te kunnen blijven.

Almschi! The best of Alma Mahler vertelt over menselijke hoogmoed, eenzaamheid en de kolderieke kanten van de liefde. Centraal staat de figuur van Alma Mahler, vrouw van Gustav Mahler, componiste, minnares en muze.

In Daar gaan we weer reageren drie hoogopgeleide, witte West-Europeanen van bijna veertig op een opgehouden spiegel waarin ze een onfris verleden en een complex heden gereflecteerd zien.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Annelies Verbeke (België, 1976) is behalve met proza ook succesvol met het schrijven van teksten voor theater. De veelgeprezen theatergroepen Wunderbaum en SKaGeN maakten er bijzondere voorstellingen van. Verbeke debuteerde met de internationale bestseller Slaap! (2003) en ontving voor haar roman Dertig dagen (2015) de Opzij Literatuurprijs, de NRC Handelsblad Lezersprijs en de F. Bordewijkprijs voor beste roman van het jaar.

De verhalenbundel Halleluja (2018) stond op de shortlist van de ECI Literatuurprijs en werd bekroond met de J.M.A. Biesheuvelprijs en de Cutting Edge Award.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.