Groeten uit de Tour

50 opmerkelijke verhalen en beelden uit de Ronde van Frankrijk

Peter Ouwerkerk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groeten uit de Tour

gebonden: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044537345, geïllustreerd, 224 blz., May 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Geus B.V., Uitgeverij De

redactie: Sander van Vlerken

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Wielrennen is meer dan hard fietsen. Wielrennen is het leven, is opera, is een bibliotheek aan verhalen. Wielrennen is de dood of de gladiolen, afzien en lijden, drama en entertainment. Wielrennen is verhalen vertellen en doorvertellen. Peter Ouwerkerk kan dat als geen ander. De gevierde journalist met 45 jaar ervaring in de Tour de France schrijft zoals hij praat: bevlogen, ongeremd, betrokken, zich verbazend én met kennis van zaken. Niet zelden worden die verhalen opgewekt door foto’s uit de koers. Beelden die een moment vastleggen, maar niet het hele verhaal vertellen. Wat zien we? Wat gebeurt er? Wat ging er aan het fotomoment vooraf, en wat daarna?

Peter Ouwerkerk koos 50 opmerkelijke foto’s van personen, situaties en gebeurtenissen uit ruim 100 jaar Tourhistorie. Hij vertelt het verhaal bij wat we zien. En dat verhaal is altijd anders dan we dachten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Groeten uit de Tour

gebonden: € 18.50
Wielrennen is meer dan hard fietsen. Wielrennen is het leven, is opera, is een bibliotheek aan verhalen. Wielrennen is de dood of de gladiolen, ...

Meer boekennieuws op Facebook.