No time

verander nu, voor het klimaat alles verandert

Naomi Klein

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
No time

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044533767, September 2014
Formaat: 22.9 (h) x 16.2 (b) x 5.1 (d) cm. Gewicht: 1001 gram.

Uitgever: De Geus

vertaald door: Ineke van den Elskamp; Marianne Gaasbeek; Arjanne van Luipen; Pon Ruiter

beschrijving

Klimaatverandering is al tijden een veelbesproken onderwerp. Aan de ene kant staan milieuactivisten die de wereld proberen te waarschuwen voor de gevolgen van temperatuurstijging, terwijl aan de andere kant geluiden klinken die deze uitspraken ontkennen. Zoals in haar grote bestsellers No Logo en De shockdoctrine slaagt succesauteur en wereldberoemd activiste Naomi Klein erin ons met verbazingwekkende verhalen, gedegen onderzoek en genadeloze analyses de ogen te openen: het roer moet om. Een beter milieu begint niet uitsluitend bij jezelf - in een wereld die draait om kapitalisme moeten eerst de achterliggende sociale, economische en politieke ideologieën veranderen voordat we de natuur kunnen redden. Naomi Klein ziet klimaatverandering als katalysator voor verandering en een betere wereld.

Naomi Klein (Canada, 1970) is journaliste (The Nation, The Guardian), schrijfster en boegbeeld van de andersglobalisten. Haar eerste wereldwijde bestseller was No Logo (2001). Bij De Geus verscheen in 2009 De shockdoctrine. Van dit alom geprezen boek werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Het werd in meer dan 30 talen vertaald.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Naomi Klein (Canada, 1970) is journaliste (The Nation, The Guardian), schrijfster en boegbeeld van de andersglobalisten. Haar eerste wereldwijde bestseller was No Logo. Geen ruimte geen keuze geen werk: de strijd tegen de dwang van de wereldmerken (2001). Haar onderzoek naar de twee belangrijkste krachten die de wereld na de Koude Oorlog hebben vormgegeven de uitbreiding van het vrijemarktkapitalisme en de herleving van het imperiale militarisme na 9/11 leidden tot een nieuwe bestseller, vertaald in dertig talen en alom geprezen: De shockdoctrine. De opkomst van rampenkapitalisme. Een onontbeerlijk boek om de huidige crisis te begrijpen.
No Time. Verander nu, voor het klimaat alles verandert wordt nu al Kleins belangrijkste boek genoemd. Het is een briljante uiteenzetting van de manier waarop de klimaatcrisis ons ertoe dwingt om de heersende vrijemarktideologie los te laten en onze politieke systemen dringend te wijzigen. Voordat het te laat is.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.