Cel

Charles den Tex

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Cel

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789044524932, August 2012
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 476 gram.

Uitgever: De Geus

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Michael weet niet waarvoor. Alles wat hij zegt lijkt zich tegen hem te keren. Op het politiebureau krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft.

Charles den Tex (Australië, 1952) is een van de grootste Nederlandse thrillerauteurs. Hij won driemaal de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek: voor zijn thrillers Schijn van kans (2002), De macht van meneer Miller (2006) en CEL (2008). De laatste twee vormen met Wachtwoord (2010) de trilogie over Michael Bellicher, een man die het in het gedigitaliseerde tijdperk in zijn eentje moet opnemen tegen hogere machten. De nieuwste thriller van Den Tex, De vriend (2012), stond op de shortlist voor de Gouden Strop 2012 en werd als enige Nederlandse thriller met vijf sterren bekroond in de Vrij Nederland Detective en Thrillergids.

De bioscoopfilm CEL zal in het voorjaar van 2013 gevolgd worden door een gelijknamige televisieserie. Van De macht van meneer Miller werd in 2010 al een serie gemaakt, met Theo Maassen, Daan Schuurmans en Anna Drijver in de hoofdrol. Ook de filmrechten van Wachtwoord en De vriend zijn verkocht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Cel

paperback/ gebrocheerd: € 13.99
dwarsligger 572 Charles den Tex CEL Bekroond met De Gouden Strop Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher ...

Meer boekennieuws op Facebook.