Liefde

Karl Ove Knausgård

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Liefde

gebonden: € 27.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044522044, September 2012
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 5.7 (d) cm. Gewicht: 1062 gram.

Uitgever: De Geus

serienaam/reeks: Mijn strijd

vertaald door: Marianne Molenaar

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nadat zijn relatie is stukgelopen, vertrekt Karl Ove eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen.
Wat blijft er over van alle romantiek en passie wanneer de alledaagse werkelijkheid binnendringt in het leven van twee moderne, bedachtzame mensen met kleine kinderen? Karl Ove Knausgård vertelt ontwapenend eerlijk en vol tederheid over deze tour de force van het dagelijks leven, die een doorlopende strijd om tijd, vrijheid en geluk blijkt te zijn.

Karl Ove Knausgård is in 1968 geboren in Noorwegen. In 2011 verscheen Vader, het eerste boek in de Mijn strijd-serie van zes zeer persoonlijke, autobiografische romans. Vader werd zowel in Nederland als internationaal lovend onthaald. Liefde is het tweede deel van dit ambitieuze project.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Liefde

paperback/ gebrocheerd: € 15.99
Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij ...

Meer boekennieuws op Facebook.