Hellekind

Bram Dehouck

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789044519068, April 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: De Geus

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Sam, de zoon van huisarts Chris Walschap, is anders dan andere kinderen. Dat hebben Chris en zijn vrouw Charlotte al vroeg in de gaten, maar ze kunnen ermee omgaan. Het gedrag van hun zoon wordt echter een probleem als hij naar school gaat en zijn agressie niet in de hand weet te houden. Niemand lijkt vat te krijgen op de jongen, die de trekken van een psychopaat begint te vertonen. De angst dat Sam op een dag zijn zelfbeheersing compleet verliest en een bloedbad aanricht, maakt Chris wanhopig. Hij kan maar een oplossing bedenken, een oplossing waartoe geen enkele vader zich in staat acht: zijn zoon om het leven brengen.
Minutieus opgebouwde psychologische thriller met een indringende stijl.

De beslissing om de moord uit te voeren nam Chris Walschap op het terras van het cafe. Hij nipte van een donker abdijbier, veegde het afwaswater dat van de voet van het glas op zijn hand druppelde aan zijn jeansbroek en staarde naar het bos. Het bladerdak verloor zijn glinstering toen de zon achter een kruin verdween.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Hellekind

paperback/ gebrocheerd: € 10.00
Sam, de zoon van huisarts Chris Walschap, is anders dan andere kinderen. Dat hebben Chris en zijn vrouw Charlotte al vroeg in de gaten, ...

Meer boekennieuws op Facebook.