Een zomer zonder slaap

Bram Dehouck

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044518368, 190 blz., May 2011 UITVERKOCHT!

Uitgever: De Geus Spanning

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Nieuwe spannende roman van winnaar Gouden Strop 2010 en Schaduwprijs 2010
Een zomer zonder slaap

Blaashoek is een vredig dorp, waar de seizoenen vloeiend in elkaar overgaan en de mensen in saamhorigheid bij elkaar wonen. Waaien doet het er wel, en daarom worden er grote windmolens geplaatst. De energieopwekkers worden verwelkomd met een groot feest, en aanvankelijk lijken ze ook alleen maar voordelen op te leveren. Tot slager Herman Bracke de slaap niet meer kan vatten door een geluid, een irritante brom die alleen hij hoort en die afkomstig is van de molens. Zijn slapeloosheid verergert en veroorzaakt een serie gebeurtenissen die bijna alle bewoners van Blaashoek kapotmaken. Achter het leven van alledag blijken heftige emoties schuil te gaan.

Wat begint als een rustig opgebouwd verhaal over een groep dorpsbewoners, verandert in handen van wonderstilist Bram Dehouck in een bloedstollende reeks gebeurtenissen.

Bram Dehouck (1978) publiceerde in 2007 zijn eerste boek: Het meisje dat vergeet. Zijn spannende roman De minzame moordenaar volgde in 2009. Het boek werd bekroond met zowel de Schaduwprijs (beste Nederlandstalige debuut in het spannende genre) als De Gouden Strop 2010 (prijs voor de beste Nederlandse thriller).
Een zomer zonder slaap is zijn eerste boek dat bij De Geus verschijnt.

Alex van Warmerdam meets Quentin Tarantino

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een zomer zonder slaap

paperback/ gebrocheerd: € 9.90
De nieuwe windmolens in het dorpje Blaashoek zijn een zegen voor de een en een vloek voor de ander. Slager Herman Bracke is een perfectionist ...

Meer boekennieuws op Facebook.