Het dromenboek van a tot z

Erna Droesbeke

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het dromenboek van a tot z

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044362411, 416 blz., February 2021
Formaat: 20.9 (h) x 14.0 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 504 gram.

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: a tot z dromen dromenboek droomboek droomdagboek erna droesbeke nacht nachtdieren non-fictie slaaptoestand slapen

beschrijving

Alles wat je meemaakt gedurende de dag, wat je doet, wat je zegt, wat je voelt en wat je denkt, is terug te vinden in je dromen 's nachts. In dit boek legt Erna Droesbeke uit waarom je droomt, welke soorten dromen er zijn, hoe dromen in elkaar zitten en wat de genezende kracht van dromen is. Er ligt een enorme rijkdom verscholen in onze dromen, ze wijzen je namelijk de weg naar de realisatie van je wensen en doelen in het leven. En iedereen heeft een eigen droomtaal. Ontdek wat jouw droomtaal is met Het Dromenboek van A tot Z.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Erna Droesbeke schreef een groot aantal boeken over tarot, astrologie, droomuitleg, en aromatherapie. In haar werk legt ze de schakel tussen kunst, oude wijsheid en moderne psychologische en esoterische inzichten. Ze geeft lezingen en cursussen, organiseert tentoonstellingen, maakt horoscopen en treedt regelmatig op in de media.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.