Wat er te redden viel

Liese O'Halloran Schwarz

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wat er te redden viel

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044361711, geïllustreerd, 528 blz., June 2021
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 662 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Els van Son

beschrijving

1972, Bangkok: Genevieve en Robert Preston leven met hun drie kinderen en een klein leger aan bedienden in een prachtig huis achter een hoge muur. Genevieve streeft ernaar te leven zoals ze dat thuis in de VS zouden hebben gedaan: vol luxe en met een perfect huishouden. Maar in werkelijkheid werkt Robert voor de Amerikaanse inlichtingendienst, belandt Genevieve in een verhitte affaire en blijkt hun gezin een kwetsbaar doelwit in een land dat ze nooit helemaal zullen begrijpen. Hun leven spat uiteen wanneer de achtjarige Philip plots verdwijnt.


2019, Washington: Laura Preston wordt benaderd door een vreemde die beweert haar broer Philip te zijn die veertig jaar geleden in Bangkok verdween...

Wat er te redden viel is een onvergetelijke roman over een gezin dat uiteenvalt door verlies en verraad, en over de schoonheid die zelfs te midden van de scherven kan bestaan.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Liese O'Halloran Schwarz groeide op in Washington na een vroege jeugd in het buitenland. Ze begon met schrijven tijdens haar studie geneeskunde. Hoewel ze haar kortverhalen al snel in de prijzen vielen, focuste zich op haar specialisatie in spoedeisende geneeskunde. Uiteindelijk keerde ze terug naar schrijven. Wat er te redden was is haar derde roman.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.