De studente

Tess Gerritsen; Gary Braver

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De studente

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044361681, 320 blz., June 2021
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 411 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Els Franci-Ekeler

beschrijving

Taryn Moore is jong, mooi en briljant... Waarom zou ze zelfmoord plegen? Wanneer rechercheur Frankie Loomis de fatale duik van het balkon onderzoekt, denkt ze dat er meer aan de hand is. Haar vermoedens worden versterkt na de autopsie: de studente was zwanger. Het kan reden genoeg zijn voor zelfmoord - of een motief voor moord.

Voor professor Jack Dorian was Taryn de ultieme fantasie: intelligent, innemend en verboden terrein. Maar Taryn kende ook een donkere kant, een gevaarlijke kant die degenen van wie ze hield bedreigde - inclusief Jack. En nu ze dood is, zijn de problemen nog maar net begonnen.

Nadat Frankie een schat aan smerige geheimen ontdekt, vermoedt ze dat Jack de waarheid kent. Hij maakt zich schuldig aan bedrog, maar is hij in staat tot moord?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Tess Gerritsen is een arts en een bestsellerauteur. Haar boeken zijn vertaald naar veertig talen en haar populaire thrillerreeks rondom Jane Rizzoli en Maura Isles was jarenlang tevens een internationaal goed bekeken tv-serie.

Gary Braver is de auteur van meerdere veelgeprezen thrillers en mysteries. Onder zijn eigen naam, Gary Goshgarian, is hij professor Engels aan de Northeastern University in Boston.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.