Sterren in de duisternis

Clara Benson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sterren in de duisternis

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044361049, geïllustreerd, 432 blz., July 2021
Formaat: 20.9 (h) x 13.6 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 555 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Marjet Schumacher

beschrijving

1941, Frankrijk. Maggie Brouillard sluit zich aan bij het verzet in Parijs en helpt Joden de steeds onveiligere stad te ontvluchten. Terwijl ze haar dagen vult met het vervalsen van paspoorten en het organiseren van nachtelijke ontsnappingen, denkt ze steeds aan haar verloofde, van wie Maggie gedwongen afscheid moest nemen. Ze hoopt dat haar geliefde veilig is en stuurt gecodeerde berichten naar haar zus Cecilia in Zuid-Frankrijk.

1949, Engeland. Secretaresse Harriet Conway arriveert bij Chaffingham House, sinds enkele jaren de thuishaven van de familie Brouillard. Ze merkt al snel dat de familie geheimen heeft. Cecilia zit door een mysterieus ongeluk in een rolstoel, en waarom mag niemand over Maggie praten? De familie wordt duidelijk achtervolgd door een duister verleden...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Clara Benson begon met het schrijven van traditionele mysteries in de setting van de jaren twintig en dertig. Op een dag wil ze zelf mysteries oplossen in lange handschoenen en een pailletjurk, met een cocktail in de hand. Tot die tijd heeft ze zich gestort op het schrijven van historische romans. Sterren in de duisternis is daarvan het eerste resultaat, maar zeker niet het laatste.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.