De vondeling

Stacey Halls

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De vondeling

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044360578, 320 blz., October 2020
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 429 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Els Franci-Ekeler

trefwoorden: achttiende eeuw de vondeling foundling hospital halls historische roman stacey halls the familiars the foundling

beschrijving

1754. Zes jaar nadat Bess haar onwettige dochter Clara achterliet in een kindertehuis in Londen, wil ze de dochter die ze nooit heeft gekend terughalen. Ze is geschokt wanneer ze ontdekt dat Clara al eerder werd opgeëist, door haarzelf. Haar leven komt op zijn kop te staan terwijl ze probeert te achterhalen wie haar dochtertje heeft meegenomen en waarom.

Aan de rand van Londen worstelt een jonge weduwe die haar huis al tien jaar niet heeft verlaten met het verwelkomen van een nieuw kindermeisje. Haar verleden dreigt haar in te halen en haar zorgvuldig geconstrueerde wereld uit elkaar te scheuren.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Stacey Halls is geboren in Engeland en groeide op in Rossendale, Lancashire. Ze studeerde journalistiek aan de University of Central Lancashire en heeft geschreven voor onder andere The Guardian, The Independent en The Sun. De vondeling is haar tweede roman.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.