De moorden op Kingfisher Hill

Sophie Hannah

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De moorden op Kingfisher Hill

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044360424, 288 blz., August 2020
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 381 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Bill Oostendorp; Joost van der Meer

trefwoorden: agatha christie de moorden op kingfisher hill hercule poirot poirot richard devonport sophie hannah spanning thriller

beschrijving

Hercule Poirot reist op uitnodiging van Richard Devonport per luxe koets naar Kingfisher Hill. Hij is gevraagd om te bewijzen dat Richards verloofde niet schuldig is aan de dood van zijn broer Frank. In de koets staat een vrouw in paniek op en eist een andere plek, ze beweert dat als ze op haar plek blijft zitten ze vermoord zal worden. Poirot ruilt van plek met haar en gaat aan de slag als hij bij de Devonports aankomt.
De verbijstering is groot als de vrouwelijke passagier daar aanklopt en even later vermoord wordt gevonden. Wie is de mysterieuze vrouw en wie heeft haar vermoord?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sophie Hannah is een Engelse bestsellerauteur van romans, thrillers, kinderboeken en poëzie. Haar boeken worden uitgegeven in 27 landen en werden bekroond met onder andere de Crime Thriller of the Year Award en de Specsavers National Book Award. De moorden op Kingfisher Hill is haar vierde Poirot mysterie. Sophie Hannah woont met haar man en twee kinderen in Cambridge.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.