Gwendys knoppenkist

Stephen King

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gwendys knoppenkist

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

ISBN: 9789044360226, 168 blz., May 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 203 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Er zijn drie manieren om bij het uitzichtpunt in het plaatsje Castle Rock te komen: Route 117, Pleasant Road en de zogenaamde Suicide Stairs. In de zomer van 1974 neemt de 12-jarige Gwendy Peterson elke dag de trap, die stevig verankerd zit met bouten in de bergwand. Als Gwendy op een dag boven aan de trap op adem staat te komen, wordt ze aangesproken door een vreemdeling. Op een bankje in de schaduw zit een man met een zwarte broek aan, een zwarte overjas en een wit overhemd. Op zijn hoofd heeft hij een zwart hoedje. Er zullen dagen komen dat Gwendy nachtmerries heeft over dat hoedje.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Stephen King heeft meer dan vijftig romans op zijn naam staan en tientallen korte verhalen. Hij schreef spanning, horror, fantasy, bovennatuurlijk, en in welk genre hij zich ook waagt, steeds weet hij wereldwijd miljoenen lezers aan zijn boeken gekluisterd te houden.
Richard Chizmar's werk heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder twee World Fantasy Awards en vier International Horror Guild Awards. Hij heeft meerdere verhalenbundels gepubliceerd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.