Een web van leugens

Ian Rankin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een web van leugens

paperback/ gebrocheerd: € 23.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044360127, 464 blz., August 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 590 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Ralph van der Aa

trefwoorden: een web van leugens ian rankin john rebus misdaad siobhan clarke thriller

beschrijving

Het lichaam van een vermiste privédetective wordt gevonden in een auto, diep verscholen in een dicht bos. Een plek, gek genoeg, waar al eerder naar hem gezocht werd. Hoofdrechercheur Siobhan Clarke maakt deel uit van een nieuw team, dat onderzoekt waar het in de oorspronkelijke zaak is misgegaan; er zijn altijd twijfels geweest over hoe de zaak is afgehandeld. Iedereen die erbij betrokken was wordt ondervraagd, het lijkt erop dat die stuk voor stuk wat te verbergen hebben. Eén man in het bijzonder lijkt te weten waar het spoor naartoe leidt, wat voor hem ook het einde kan betekenen: John Rebus.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Ian Rankin is de internationale bestsellerauteur van de misdaadreeksen met John Rebus en Malcolm Fox in de hoofdrol, maar ook van verschillende alleenstaande thrillers. Zijn boeken worden vertaald naar 36 talen. Hij is de ontvanger van vier CWA Dagger Awards en heeft ook de prestigieuze Amerikaanse Edgar Award gewonnen.
Hij heeft verschillende eredocoraten ontvangen van de universiteiten van Abertay, St. Andres, Hull en Edingburgh, en heeft een Orde van het Britse Rijk ontvangen voor zijn bijdrage aan de Engelse literatuur.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.