Vakantie bij Tiffany's

Francesca Baldacci

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vakantie bij Tiffany's

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044360011, 288 blz., February 2020
Formaat: 20.9 (h) x 14.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 354 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Liesbeth Dillo

beschrijving

Sprankelende romantische komedie met stijl - hommage aan de cultfilm Breakfast at Tiffany's


Twee maanden voor haar huwelijk wordt Angy gedumpt door haar verloofde. Woest en verdrietig vertrekt ze naar Italië, waar ze een vakantiebaantje vindt bij Tiffany's, een hotel in jarenzestigstijl waar alles herinnert aan de film Breakfast at Tiffany's. Angy kan het meteen goed vinden met alle gasten, behalve met Renato, de macho adjunct-directeur van het hotel. Hij is onverdraaglijk hufterig maar heeft onweerstaanbare groene ogen en is zó knap. Angy vindt de mysterieuze Giulio van kamer acht veel aardiger, hoewel hij duidelijk iets te verbergen heeft. Wie is hij? In het romantisch gelegen hotel Tiffany's aan de Adriatische kust blijkt niets onmogelijk.

Een adembenemend mooi decor, geurige espresso en een vleugje nostalgie. Alles, ook de plot, herinnert aan de film.

Francesca Baldacci schrijft in een elegante stijl, haar dialogen zijn speels en natuurlijk. In het verleden was ze sportjournaliste en scenarioschrijver voor Disney. Ze publiceerde Vakantie bij Tiffany's aanvankelijk in eigen beheer, waarna het een enorme seller werd op internet.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Franesca Baldacci schrijft in een elegante stijl, haar dialogen zijn speels en natuurlijk. In het verleden was ze sportjournaliste en scenarioschrijver voor Disney. Ze publiceerde Vakantie bij Tiffany's aanvankelijk in eigen beheer, waarna het een enorme seller werd op internet.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.