X manieren om te sterven

Stefan Ahnhem

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
X manieren om te sterven

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044359848, 512 blz., June 2021
Formaat: 20.9 (h) x 13.6 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 650 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Tineke Jorissen-Wedzinga

trefwoorden: detective fabian risk misdaad motief x scandinavië spanning stefan ahnhem thriller x manieren om te sterven x ways to die zweeds

beschrijving

Het is al bijna donker als een opblaasboot de haven van Råå uit vaart, met aan boord een man die een zwaard op zijn rug heeft. Zijn missie wordt bepaald door de dobbelstenen: er moet iemand sterven. Maar wie, dat weet hij nog niet.
De politie van Helsingborg is weken bezig geweest met meerdere, complexe moordzaken. De slachtoffers zijn gemarteld, gewurgd en verbrand. En elke moord is vol precisie uitgevoerd. Als ze ze eindelijk opgelost denken te hebben, wordt er opnieuw een lichaam ontdekt. Fabian Risk en zijn team beseffen dat alles wat ze dachten te weten niet waar is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Stefan Ahnhem (1966) is een van de meest succesvolle nieuwe Scandinavische misdaadauteurs. Ahnhem is een scenarioschrijver met meer dan twee decennia ervaring. Sinds zijn debuut in 2014 heeft Ahnhem een auteurschap opgebouwd waarin de spanning en sfeer van Nordic noir wordt gecombineerd met de filmische kwaliteiten van scenarioschrijven. Motief X vormt samen met het volgende boek, X manieren om te sterven, een tweeluik met in de hoofdrol inspecteur Fabian Risk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.