De minister

Hans Faber

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De minister

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044359749, 384 blz., June 2021
Formaat: 21.2 (h) x 13.6 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 485 gram.

Uitgever: The House of Books

serienaam/reeks: Van Zandt-serie

beschrijving

De jonge politicus Jan de Reuver is voor de duvel niet bang. Als een collega hem vraagt te bemiddelen bij de bezetting van een varkensstal in Markelose Broek aarzelt hij geen moment en gaat hij met een delegatie van Meat is Murder in gesprek. Na zijn daadkrachtige optreden wordt de stal ontruimd en worden de activisten opgepakt. De media zijn lyrisch over zijn optreden en zijn carrière raakt verder in de lift.
Vince van Zandt heeft niks op met activisten, maar raakt geïnteresseerd als het lichaam van een jonge activiste wordt gevonden. Zeker als ze door geweld om het leven gekomen lijkt...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebeid tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus, waarvan De minister het vervolg is.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.