Hou je mond!

Sophie Kinsella

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hou je mond!

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044359701, 336 blz., March 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 422 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Mariëtte van Gelder

beschrijving

Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, voor haar vriend en voor haar collega's. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken, vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken, die van Barbie, en geeft ze de plant van een irritante collega bijna dagelijks sinaasappelsap.

Als ze tijdens een paniekaanval in het vliegtuig al haar geheimen vertelt aan de wildvreemde, aantrekkelijke man die naast haar in het vliegtuig zit, schaamt ze zich diep. Gelukkig hoeft ze hem nooit meer onder ogen te komen. Tenminste, dat denkt ze...

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Mag ik je nummer even? en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.