Zwaar beproefd

Chantal van Gastel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zwaar beproefd

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044359589, 336 blz., February 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 373 gram.

Uitgever: The House of Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Isa en Ruben zijn stapelverliefd en kunnen hun geluk niet op nu ze gaan samenwonen. Ruben heeft zelfs een helemaal op haar wensen afgestemde inloopkast voor Isa gemaakt. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt 'bij haar' hoort. Ook al springt ze nog steeds uit bed om haar tanden te poetsen vóór Ruben wakker wordt.
Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ze leert veel van haar nieuwe baas Hugo die haar bij een ingewikkelde operatie betrekt. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze 's avonds bij elkaar in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand. Is hun relatie bestand tegen opdringerige collega's? En wanneer durft Isa nou eindelijk eens honderd procent zichzelf te zijn bij Ruben?

Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!, Geknipt voor jou, Zoek het maar uit, Ik wist het en de verhalenbundels 21 Zomers en Winter in New York. Ze heeft een grote schare fans, wat haar heel wat prijzen en nominaties heeft opgeleverd. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zwaar beproefd!

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Het vervolg op Zwaar verliefd! is nu ook verfilmd! Dé ideale kerstfilm.

Meer boekennieuws op Facebook.