Spookschip

Clive Cussler

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Spookschip

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044359480, 416 blz., January 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 488 gram.

Uitgever: The House of Books

serienaam/reeks: Kurt Austin-avonturen (NUMA-files)

vertaald door: Pieter Cramer

beschrijving

Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? Heeft hij nou een oude vriendin zien verdrinken? Kurt gaat op zoek naar de waarheid en komt op het pad van cybercrime, verdachte ongelukken en mensensmokkel. Zijn zoektocht sleurt hem mee van Monaco via Noord-Korea naar Madagascar. En waar hij uiteindelijk uitkomt, had hij vooraf nooit kunnen raden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Clive Cussler woont in Arizona.recensie citaat

'Electrifying... Cussler brengt je de ene plottwist na de andere en bouwt op naar een explosieve climax.'

recensie citaatSpookschip komt nog het dichtst bij een James Bond-avontuur op volle kracht. Alweer een solide toevoeging aan de NUMA-serie.recensie citaatCusslers 11e NUMA-deel zit bomvol actie en plezier. Een avontuur met een verlaten vulkanisch eiland, mysterieuze schepen, dappere duikers, en kuddes aan slechterikken en handlangers. Genoeg om Kurt Austin een paar problemen te bezorgen. En dan hebben we het nog niet over de beeldschone vrouwelijke wetenschapper.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.