Verlichting

Stephen King

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verlichting

gebonden: € 9.99

ISBN: 9789044358896, 128 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: castle rock elevation king novelle scott carey stephen king verlichting

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Scott Carey blijft gewicht verliezen zonder dat zijn uiterlijk verandert, en zo gebeuren er wel meer vreemde dingen. In het plaatsje Castle Rock belandt hij midden in een escalerende ruzie met zijn lesbische buren. Een van hen is vriendelijk, de andere cold as ice. De vrouwen willen een restaurant openen maar de inwoners willen niets weten van een lesbisch koppel. Als Scott inziet met wat voor vooroordelen zij, en hijzelf, te maken hebben, besluit hij te helpen. Onverwachte verbonden, de jaarlijkse hardloopwedstrijd en Scotts mysterieuze aandoening brengen het beste in mensen naar boven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Meesterverteller Stephen King heeft meer dan vijftig romans op zijn naam staan en tientallen korte verhalen. Hij schreef spanning, horror, fantasy, bovennatuurlijk, en in welk genre hij zich ook waagt, steeds weet hij wereldwijd miljoenen lezers aan zijn boeken gekluisterd te houden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Verlichting

gebonden: € 16.99
Scott Carey blijft gewicht verliezen zonder dat zijn uiterlijk verandert, en zo gebeuren er wel meer vreemde dingen. In het plaatsje Castle ...

Meer boekennieuws op Facebook.