Verdwijn

Tess Gerritsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verdwijn

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044358452, 352 blz., August 2019
Formaat: 20.9 (h) x 14.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 429 gram.

Uitgever: The House of Books

serienaam/reeks: Rizzoli & Isles

beschrijving

ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVEN
Een naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk opent de ogen.
De nog levende vrouw wordt bliksemsnel naar het ziekenhuis overgebracht. Maar iets bizars verandert in iets dodelijks. Met schokkende, koelbloedige precisie vermoordt ze een bewaker en gijzelt enkele mensen. Waaronder een zwangere patient: rechercheur Jane Rizzoli. Wie is deze gewelddadige vrouw en wat wil ze? Terwijl de uren van zinderende spanning doortikken, voegt Maura zich bij Janes echtgenoot, FBI-agent Gabriel Dean, in een poging de identiteit van de geheimzinnige moordenares te achterhalen. Alleen Jane, in de val met de gewapende, waanzinnige vrouw, bezit de sleutel tot het mysterie... als ze het overleeft.
Tess Gerritsen liet een succesvolle praktijk als internist in de steek om zich te concentreren op haar carrière als schrijver... Ze verwierf wereldwijde faam met bestsellers als De chirurg, De leerling, De zondares en Zustermoord. Tess Gerritsen woont in Maine, VS. Bezoek ook haar
website: www.tessgerritsen.com.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.