Oud zeer

Tineke Beishuizen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oud zeer

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044358391, 256 blz., August 2019
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 270 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Een baksteen door de ruit is het begin van een reeks bedreigende gebeurtenissen die het leven van psycholoog Anne Verheul steeds meer ontregelen. Terwijl haar collega's Derk en Marleen proberen de praktijk voor psychotherapie zo goed mogelijk te runnen, raakt Anne langzaam maar zeker de grip op haar leven kwijt. Niemand om haar heen gelooft wat voor haarzelf steeds duidelijker wordt: er is iemand op haar ondergang uit.

'Beishuizen [...] weet de totale ontreddering in een sluitend en spannend verhaal hoog op te voeren. Haar beste boek.' Friesch Dagblad

'Soepel geschreven [...]. De spanning kruipt ongemakkelijk op [...].' Vrij Nederland

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin.
Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.