Ierse honing

Victoria Clayton

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 29.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044358377, 544 blz., August 2019
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 4.3 (d) cm. Gewicht: 559 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Een flonkerend liefdesverhaal
Roberta, Bobbie voor vrienden, weet ook wel dat het een stomme streek was om verliefd te worden op een getrouwde politicus. Als het schandaal losbarst vlucht ze van Londen naar het Ierse platteland. Daar gaat Bobbie werken als huishoudster bij een chaotische familie die een enorm vervallen kasteel bewoont. Bobbie wordt al snel hun steun en toeverlaat. Wanneer de afwezige heer des huizes, Finn, eindelijk opdaagt, blijkt hij een mopperkont. Bij hem kan Bobbie werkelijk niets goed doen. Maar Finn maakt vooral bezwaar tegen de vele bewonderaars die zij onopzettelijk aantrekt, als wespen op de honing.

Victoria Clayton studeerde letterkunde in Cambridge. Zij schreef eerdere bestsellers als Alle sterren van de hemel en De kracht van vriendschap. Met haar nieuwste roman In volle vaart heeft zij zichzelf weer overtroffen. Victoria is getrouwd en woont in Northamptonshire, Engeland. Haar website: www.victoriaclayton.co.uk

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Victoria Clayton studeerde letterkunde in Cambridge. Ze schreef eerdere bestsellerromans waaronder Ierse honing en De foute prins. Victoria is getrouwd en woont in Northamptonshire, Engeland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.