Red jezelf

Kelly Braffet

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Red jezelf

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044358070, 384 blz., January 2022

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Ruud van de Plassche

beschrijving

Patrick Cusimano staat voor een verschrikkelijke keuze: zijn vader is dronken thuisgekomen en bekent dat hij een kind heeft doodgereden. Moet hij zijn vader aangeven of net doen of er niets is gebeurd? Welke beslissing Patrick en zijn broer Mike ook nemen, het zal hun toch al gebroken gezin helemaal verwoesten.

Verna Elshere wordt meegesleurd in het duistere, nieuwe leven van haar zus Layla. Layla was vroeger het perfecte christelijke meisje, maar ze ging twijfelen aan al haar overtuigingen toen haar strenggelovige vader haar dwong een kruistocht te leiden tegen haar eigen school. Nu Layla alles doet wat God en haar vader verboden hebben, raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Verna moet de moeilijkste keuze maken: redt ze zichzelf, of de persoon van wie ze het meeste houdt?

Als de levens van deze jongeren elkaar kruisen, leidt dat tot een ijzingwekkende confrontatie waarbij loyaliteiten worden verloochend, angsten blootgelegd en geheimen onthuld.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kelly Braffet woont in New York met haar man en schrijver Owen King. Red jezelf werd unaniem lovend ontvangen door pers en publiek. Kelly houdt van karamel, alles wat zacht en donzig is, en van gestreepte dingen. Ze houdt niet van passievruchten, sneeuw of het gevoel van je arm als je bloeddruk wordt gemeten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.