Moederkruid

Carry Slee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Moederkruid

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789044357677, 208 blz., June 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 384 gram.

Uitgever: Carry Slee

trefwoorden: angst autobiografie carry slee drieluik familie jeugd mishandeling moeder onveilig opgroeien psychologie relatie vader zusjes

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als de kleermakerij van de vader van twee meisjes failliet gaat, verhuist het gezin naar een andere buurt. Volgens hun moeder wonen ze hier ver beneden hun stand en daarom mogen de zusjes met niemand omgaan. De relatie tussen de ouders - die toch al niet goed was - wordt steeds slechter, totdat de ruzies en het gebrek aan contact ten slotte bijna te veel worden voor de zusjes.
In Moederkruid registreert Carry Slee, zonder een oordeel te vellen, door de ogen van een kind wat er gebeurt als angst te groot wordt om te dragen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Moederkruid

gebonden: € 23.50
Als de kleermakerij van de vader van twee meisjes failliet gaat, verhuist het gezin naar een andere buurt. Volgens hun moeder wonen ze ...

Meer boekennieuws op Facebook.