De verdwenen brieven van Esther Durrant

Kayte Nunn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De verdwenen brieven van Esther Durrant

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044357370, 368 blz., May 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 479 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Marga Blankestijn

trefwoorden: channel islands cornwall de vergeten brieven van esther durrant elizabeth gilbert engels geheimen historisch historische fictie historische ...

beschrijving

1951. In de schaduw van WOII wordt Esther Durrant denkend dat ze samen op vakantie gaan door haar man naar een inrichting voor geestelijk zieken gebracht. Het ziekenhuis voelt aanvankelijk aan als een gevangenis, maar al snel wordt het Esthers toevluchtsoord.
2018. Zeewetenschapper Rachel Parker start een onderzoek op de Scilly-eilanden, voor de kust van Cornwall. Wanneer ze een verzameling verborgen liefdesbrieven ontdekt, besluit Rachel, geboeid door de passie en de tederheid, de ontvanger op te sporen. Dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die diep begraven geheimen dreigt te onthullen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kayte Nunn groeide op in Engeland en de VS, maar woont ondertussen al meer dan 20 jaar in Australië. Ze heeft ruim ervaring als boek-, tijdschrift- en webredacteur, en journalist. Haar roman, De vergeten brieven van Esther Durrant, werd gedeeltelijk geïnspireerd door de paar fragmenten die ze kende van het verhaal van haar overgrootmoeder, Phoebe, die in het begin van de twintigste eeuw met postnatale depressie werd opgesloten in een inrichting.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.