Zero Hour

Clive Cussler

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zero Hour

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044357349, 352 blz., April 2019
Formaat: 22.8 (h) x 15.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 555 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Bill Oostendorp; Joost van der Meer

beschrijving

EEN KURT AUSTIN THRILLER

Een brandende helikopter crasht in het Sydney Opera House en Kurt Austin wordt hals over kop ingezet om een wereldwijde catastrofe te voorkomen. Een briljante maar gestoorde wetenschapper blijkt op het punt te staan om een apocalyps van aardbevingen en scheuren in de aardkorst te ontketenen.
Met hulp van zijn NUMA-team en de steun van zijn baas Dirk Pitt begint Kurt Austin aan een levensgevaarlijke missie om deze psychopaat te vinden en te stoppen.

Bestsellerauteur CLIVE CUSSLER schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de beroemde series over Dirk Pitt, Kurt Austin en Isaac Bell. Hij heeft inmiddels meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Cussler woont in Arizona, VS.

'Clive Cussler staat wat avonturenromans betreft op eenzame hoogte.' HEBBAN.NL

'Spectaculair, uiterst verfilmbaar en zeer gelikt geschreven. Geheel in de bekende, razendsnel voortschietende Cusslerstijl.' **** VN DETECTIVE & THRILLERGIDS

www.facebook.com/TheHouseOfBooks
www.numa.net

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Clive Cussler woont in Arizona.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.