111 x Daphne

mannen, moeders en meer

Daphne Deckers

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044357233, January 2022

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Daphne Deckers is al elf jaar de beste columniste van Nederland. Met een ijzeren discipline schrijft ze iedere week haar scherpe, grappige en relativerende columns. Daarnaast wordt ze regelmatig door diverse media gevraagd stukken te schrijven. De variatie die ze al die tijd heeft vastgehouden is enorm. Daphne schrijft veel over mannen, veel stukken gaan over het moederschap, maar de meeste stukken gaan over de grote en kleine zaken van deze tijd. Het resultaat: een heerlijke cocktail van liefdevolle verbazing, ironie, zelfspot en melancholie.

111X DAPHNE bevat niet alleen de beste columns en stukken van het afgelopen jaar, maar is bovendien aangevuld met 40 van haar eigen favoriete columns uit de afgelopen elf jaar.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Daphne Deckers verkocht inmiddels ruim 1,3 miljoen boeken, De geboorte van een moeder is nog steeds een bestseller en haar romandebuut Alles is zoals het zou moeten zijn wordt verfilmd. Daarnaast is Daphne al jaren een van de meest gelezen columnisten van Nederland. Dubbel zes, haar tweede roman, is Daphne op haar best: grappig, herkenbaar, scherp en ontroerend!
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.