Tot ik je vind

Colette McBeth

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044357172, 320 blz., August 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 440 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Als misdaadverslaggever Rachel Walsh in het Engelse Brighton naar een persconferentie van de politie gaat, ziet ze op een grote poster het gezicht van haar beste vriendin Clara O'Connor. Drie dagen eerder kwam Clara niet opdagen op een afspraak en ze heeft niets meer van zich laten horen.

Een ijzersterke thriller over vriendschap en het broze evenwicht tussen grenzeloos vertrouwen en diepe haat.

'Colette McBeth graaft diep in een vriendschap die totaal ontspoort. Dit verhaal laat je huiveren en maakt dat je je afvraagt of je beste vrienden niet ook je ergste vijanden zijn. Ik vond het geweldig!' Tess Gerritsen

'Zijn je beste vrienden ook je ergste vijanden? Een geweldig verhaal!' - Tess Gerritsen

Je beste vriendin weet alles van je. Juist dat maakt haar zo gevaarlijk.

Voormalig BBC-verslaggever Colette McBeth is fulltime schrijver. Hoewel ze naar eigen zeggen kampioen uitstellen is, voltooide ze toch haar thrillerdebuut Tot ik je vind, dat meteen met veel lof werd ontvangen. Haar schrijversleven combineert ze met haar man en drie kinderen.evenwicht laat zien tussen grenzeloos vertrouwen en diepe haat.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Voormalig BBC-verslaggever Colette McBeth is fulltime schrijver. Hoewel ze naar eigen zeggen kampioen uitstellen is, voltooide ze toch haar debuutthriller Tot ik je vind, die nog voor verschijnen met veel lof werd ontvangen. Haar schrijversleven combineert ze met haar gezin bestaande uit haar man en drie kinderen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.