Eens In Je Leven

Cathy Kelly

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 26.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044356960, January 2022 UITVERKOCHT!

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Ingrid Fitzgerald heeft haar man David, de eigenaar van Kenny¿s warenhuis, dag en nacht terzijde gestaan. Ook heeft ze kans gezien zelf een glanzende carrière op te bouwen. Op een dag ontdekt Ingrid een geheim dat haar wereld op zijn grondvesten doet schudden.
Natalie Flynn is de huisgenote van Ingrids dochter Molly. Terwijl de liefde plotseling haar leven binnendringt, begint de moederloze Natalie vragen te stellen die ze nooit eerder durfde te uiten. Maar zullen die haar helpen om erachter te komen wie zij werkelijk is?
Charlie Fallon vindt het heerlijk om op de cosmetica-afdeling van Kenny¿s te werken. Tot het gerucht haar bereikt dat het voortbestaan van het warenhuis wordt bedreigd. En het lijkt wel of de baas zich daar helemaal niets van aantrekt.
Star Bluestone is een eigenzinnige, spiritueel ingestelde vrouw. Ze verkoopt haar prachtige wandkleden aan Kenny¿s warenhuis. De geheimen van velen zijn veilig bij haar. Want Star weet uit ervaring dat je de belangrijke dingen in het leven moet koesteren ¿ en dat de kans op het ware geluk maar eens in je leven voorbijkomt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.