Brandmerk

Brian Freeman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Brandmerk

paperback/ gebrocheerd: € 26.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044356892, 448 blz., April 2019
Formaat: 20.9 (h) x 14.0 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 542 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Een jaar geleden verloor Mark Bradley zijn baan als leraar na beschuldigingen van een affaire met een studente. Nu is de zus van de studente dood aangetroffen en Mark ziet zich geconfronteerd met een vijandig stadje. Hilary Bradley is vastbesloten haar man te beschermen. De enige die ze kan vertrouwen is rechercheur Cab Bolton. Dan komen er feiten aan het licht over het meisje die wijzen in de richting van een andere dader. Wie wil dat Mark gebrandmerkt wordt voor deze gruwelijke moord?

Brian Freeman is de auteur van veelgeprezen psychologische thrillers. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald. Zijn debuut Verdorven won alle belangrijke thrillerprijzen zoals de Edgar, de Dagger en de Anthony Award. Freeman woont met zijn vrouw in Minnesota. www.bfreemanbooks.com

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Brian Freeman is de auteur van veelgeprezen psychologische thrillers. Zijn boeken zijn wereldwijd vertaald. Zijn debuut Verdorven won alle belangrijke thrillerprijzen zoals de Edgar, de Dagger en de Anthony Award. Freeman woont met zijn vrouw in Minnesota.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.