Omarm Me

Barbara Muller

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Omarm Me

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044356786, April 2019
Formaat: 20.9 (h) x 14.0 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 410 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Barbara heeft alles wat haar hart begeert: de leukste vriendinnen van de wereld, een man die ze nooit meer inruilt en een kinderwens die eindelijk in vervulling is gegaan. Toch heeft ze één groot probleem: ze kan niet tegen kinderleed en wil er ook niets over lezen of horen. Op een dag realiseert ze zich dat ze in plaats van ervoor weg te kijken ook actie kan ondernemen. Ze solliciteert bij de Raad voor de Kinderbescherming en heeft maar één ambitie: de wachtlijsten zo snel mogelijk wegwerken. Maar niet alle nieuwe collega's stellen haar voortvarende aanpak op prijs. Procedures lijken belangrijker dan de kinderen in nood. Wanneer ze te maken krijgt met een zaak die haar heel persoonlijk aangrijpt komt het tot een confrontatie.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Ik ben Barbara Muller, gek op het leven, mijn dochters, mijn Macbook en Bikram Yoga. Ik ben klaar voor mijn nieuwe missie, een die wel eens grote gevolgen kan hebben voor onze samenleving.
Barbara werkte als wedding planner en later als manager in de zorg. Ze is de auteur van De babyplanner en Omarm me. Haar derde roman Kind zonder stem is wederom een eerbetoon aan alle kinderen die in de verdrukking zijn geraakt. Barbara woont met haar gezin in Dordrecht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.