Shopaholic grijpt in

Sophie Kinsella

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Shopaholic grijpt in

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044356571, 320 blz., March 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 379 gram.

Uitgever: The House of Books

serienaam/reeks: Shopaholic

vertaald door: Mariëtte van Gelder

beschrijving

BECKY GAAT LOS IN LAS VEGAS
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat ene leuke jasje of die mooie tas te kopen... Becky Brandon (meisjesnaam Bloomwood) is met haar familie op weg naar Las Vegas. Met haar man Luke, haar dochtertje Minnie (2½), haar hartsvriendin Suze, moeder en buurvrouw trekken ze in een camper door de Verenigde Staten. Er moet van alles gebeuren. Maar geen paniek! Becky heeft een plan. Één: haar vader zoeken die er vandoor is gegaan. Twee: haar beste vriendin Suze helpen. Drie: Alicia "Bitch Long-Legs" Billington stevig aanpakken. En vier: leren gokken, want ze is tenslotte in Las Vegas. Dit laatste gaat haar aanvankelijk uitstékend af. En Becky laat zich hoe dan ook niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in!
Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met de verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Hou je mond!, Aanpakken!, Mag ik je nummer even? en Ik krijg je wel zijn zeer geliefd. Sophie Kinsella groeide op in Londen en studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont momenteel met haar man en kinderen in Londen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie. Ook de romans Hou je mond!, Aanpakken!, Ken je me nog?, Wat spook jij uit? en Mag ik je nummer even? zijn razend beroemd. De auteur woont met haar man en kinderen in Londen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.