Ambers ezeltje

Julian Austwick; Tracy Austwick

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ambers ezeltje

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044356502, 312 blz., March 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 414 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Marjet Schumacher

beschrijving

Shocks de ezel wordt voor dood achtergelaten op een boerderij in Ierland. De mensen van de ezelopvang die hem komen redden hebben nog nooit zo'n ernstig geval van verwaarlozing meegemaakt. Shocks' eigenaars hebben bleekmiddel in de wonden gegooid en hem stervend achtergelaten, vastgebonden aan een paal.

Amber wordt veel te vroeg geboren en met spoed geopereerd. Haar ouders krijgen te horen dat hun dochter een hersenverlamming heeft en nooit zal kunnen praten. Ambers beangstigende isolement drijft haar ouders tot wanhoop en alleen haar tweelingzusje Hope heeft contact met haar. Tot Amber naar een therapiecentrum in Birmingham wordt gestuurd.

Daar ontmoeten Shocks en Amber elkaar - twee gebroken zielen die onmiddellijk een band vormen. Terwijl de tijd verstrijkt helen ze elkaars wonden, Amber en Shocks worden sterker en krijgen zelfvertrouwen. Dankzij de ritjes op Shocks' rug worden Ambers spieren steviger en overtreft ze de verwachtingen van alle dokters. Dankzij Amber bloeit Shocks op en wordt hij de populairste ezel van het hele therapiecentrum.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Julian Austwick (Author)
Julian en Tracy Austwick wonen in Birmingham met
hun vijfjarige tweelingdochters Amber en Hope. Dankzij Shocks kan Amber nu tegen alle verwachtingen in lopen en praten. En dankzij Amber is Shocks veel socialer geworden en inmiddels uitgegroeid tot de populairste ezel van het therapiecentrum.

Tracy Austwick (Author)
Julian en Tracy Austwick wonen in Birmingham met hun vijfjarige tweelingdochters Amber en Hope. Dankzij Shocks kan Amber nu tegen alle verwachtingen in lopen en praten. En dankzij Amber is Shocks veel socialer geworden en inmiddels uitgegroeid tot de populairste ezel van het therapiecentrum.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.