De bruggenbouwer

Markus Zusak

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De bruggenbouwer

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789044356106, 576 blz., March 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: australië auteur van de boekendief bestsellerauteur broederschap homeros langverwachte nieuwe roman liefdesgeschiedenis michelangelo muziek ...

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In de perfecte chaos van een huis zonder volwassenen, voeden vijf broers elkaar op volgens hun eigen regels. Hun moeder is gestorven, hun vader is gevlucht. Terwijl de Dunbar jongens met elkaar vechten, samen lachen en samen hun verdriet verwerken, probeert Matthew als oudste de rol van zijn ouders over te nemen in het ontwrichte gezin. Tot Michael, hun vader, op een dag plotseling weer binnenstapt met een verrassend verzoek. Slechts één van hen accepteert en besluit mee te gaan. Het is Clay, de vierde zoon, getormenteerd door een lang begraven geheim.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Markus Zusak is de internationale bestsellerauteur van zes romans, waaronder de wereldberoemde, verfilmde klassieker De boekendief, waarvan wereldwijd meer dan 16 miljoen exemplaren zijn verkocht. Zijn boeken zijn in meer dan veertig talen vertaald en hebben talrijke prijzen gewonnen. Markus Zusak woont met zijn gezin in Sydney, Australië.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De bruggenbouwer

paperback/ gebrocheerd: € 29.50
Geschreven in een krachtige, vindingrijke stijl

Meer boekennieuws op Facebook.