In mijn bloed

Milou van der Will

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In mijn bloed

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044355741, 336 blz., August 2019
Formaat: 20.9 (h) x 14.0 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 410 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft bovendien heilig in zijn onschuld geloven.

Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren.

Milou van der Will werd voor haar eerste boek Rood licht genomineerd voor Beste Thriller van het Jaar door Crimezone. Haar tweede thriller Breekijzer werd enthousiast onthaald door lezers en pers. Behalve thrillerauteur is Milou van der Will freelancejournaliste en interviewer.

`Milou van der Will mag zich met recht bij het befaamde clubje thrillerschrijfsters scharen. Crimezone

`Coming-of-age op ruwe wijze. de Volkskrant over Breekijzer

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Milou van der Will werd voor haar eerste boek Rood licht genomineerd voor Beste Thriller van het Jaar door Crimezone. Haar tweede thriller Breekijzer werd enthousiast onthaald door lezers en pers. Behalve thrillerauteur is Milou van der Will freelancejournaliste en interviewer.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.