Het Keltische Rijk

Clive Cussler

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het Keltische Rijk

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044355338, 400 blz., October 2019
Formaat: 22.8 (h) x 14.9 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 567 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Bill Oostendorp; Joost van der Meer

trefwoorden: celtic empire clive cussler cussler dirk cussler dirk pitt egypte het keltische rijk ierland keltische rijk numa pitt schotland thriller

beschrijving

NUMA-directeur Dirk Pitt raakt betrokken bij een internationaal mysterie dat alles en iedereen in zijn omgeving zal bedreigen. Pitt reist af naar Schotland, op zoek naar antwoorden over de verspreiding van een onbekende ziekte. Ondertussen krijgen zijn zoon en dochter moordenaars achter zich aan na hun ontdekkingen in een Egyptische tombe. Deze schijnbaar ongerelateerde raadsels komen samen tijdens een spectaculaire confrontatie op de onherbergzame Ierse eilanden, waar alleen de Pitts de geheimen kunnen ontrafelen van een eeuwenoud mysterie dat de toekomst van de mensheid kan veranderen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Clive Cussler woont in Arizona.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.