De nieuwe erfgenaam

Sophie Hannah; Agatha Christie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De nieuwe erfgenaam

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044355123, 318 blz., May 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 420 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Karin Pijl

beschrijving

Clonakilty (Ierland), 1929. Athelinda Playford heeft verschillende mensen uitgenodigd om samen met haar en haar familie een week door te brengen op haar landgoed Lillieoak, op het platteland in het zuiden van Ierland. De genodigden - onder wie oude bekenden Poirot, Catchpool, Gathercole en Rolfe - weten niet waarom ze zijn uitgenodigd, terwijl de familieleden van mevrouw Playford zich verbazen over de samenstelling van het gezelschap. Daar komen ze gauw genoeg achter...

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sophie Hannah (Author)
Sophie Hannah is een Engelse bestsellerauteur van romans, thrillers, kinderboeken en poëzie. Haar boeken worden uitgegeven in 27 landen en werden bekroond met onder andere de Crime Thriller of the Year Award en de Specsavers National Book Award. De nieuwe erfgenaam is na De Monogram-moorden haar tweede Poirot-mysterie. Sophie Hannah woont met haar man en twee kinderen in Cambridge.

Agatha Christie (Author)
Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.