De poppenfabriek

Elizabeth Macneal

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De poppenfabriek

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044355000, 400 blz., June 2019
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 522 gram.

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: debuut erotomania feminisme historische roman kunst liefde literaire thriller moord morbide negentiende eeuw obsessie taxidermie victoriaans londen

beschrijving

Londen, 1850. Iris werkt in een poppenfabriek. Silas, is taxidermist en een verwoed verzamelaar van morbide curiositeiten. De man en het meisje ontmoeten elkaar toevallig in Hyde Park, tijdens de bouw van de wereldtentoonstelling. Voor Silas betekent deze ontmoeting een nieuw begin. Hij besluit dat zijn leven zonder de mooie Iris geen enkele zin heeft. Wanneer Iris wordt gevraagd als model door de beroemde kunstschilder Louis Frost, stemt ze in op voorwaarde dat hij haar les zal geven. Het leven in het bohemien milieu bevalt haar steeds beter. En natuurlijk worden Iris en Louis verliefd. Ondertussen probeert ook Silas haar hart te veroveren. Zijn duistere obsessie wordt levensgevaarlijk voor Iris.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Elizabeth Macneal is keramiste in Londen. Ze komt uit Schotland en studeerde Engelse letterkunde aan Oxford University. Haar meesterlijke debuutroman wordt in meer dan dertig talen vertaald.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.