Jaap, topmodel

Het waargebeurde verhaal over de beroemde TV-kat Jaap en andere uitzonderlijke dieren

Sabine van der Helm; Saskia Smith

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jaap, topmodel

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044354775, 256 blz., May 2018
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 302 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

JAAP, TOPMODEL. Het waargebeurde verhaal over de beroemde TV-kat Jaap en andere uitzonderlijke dieren
Niet balletdanseres Sabine, maar haar katten worden steeds gecast voor een rol. Ze vindt het zo leuk dat ze het castingbureau Catvertise voor dieren begint. Vanaf dat moment staan haar dieren in de schijnwerpers. Ze spelen de sterren van de hemel naast bekende acteurs, stelen de show in grote theatervoorstellingen en poseren als volleerde modellen. Het meest trots is Sabine op haar eigen kater Jaap (1994-2011), die meer dan zestien jaar in het vak zat. Jaap was een natuurtalent. Hij was niet bang voor het lawaai op de set en als zijn baasje 'nee' zei, dan liet hij zelfs de muizen met rust.
Jaap speelde in tv-series als Onderweg naar Morgen, Annie M.G. en Floor Faber, en was de ster in diverse reclames, films en theaterstukken. Hij vond het heerlijk als het doek opging of de camera draaide en kreeg regelmatig te maken met veeleisende, ongeduldige regisseurs en met jaloerse acteurs die het niet konden verdragen dat hij de aandacht van hen wegtrok.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sabine van der Helm (Author)
Sabine van der Helm werkt als dierenartsassistent en runt Catvertise. Als balletdanseres danste ze o.a. bij het Nationaal Ballet en in de musical Cats. Af en toe staat ze nog op de planken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.