De stille dood

Volker Kutscher

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De stille dood

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044354560, 624 blz., May 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 4.8 (d) cm. Gewicht: 804 gram.

Uitgever: The House of Books

trefwoorden: babylon babylon berlin berlijn duits gereon rath kutscher rath schaduw over berlijn thriller volker kutscher

beschrijving

Maart 1930: de gevierde actrice Betty Winter wordt tijdens opnames van een geluidsfilm door een schijnwerper getroffen en in eerste instantie lijkt het een ongeluk, tot Gereon Rath aanwijzingen vindt die op moord wijzen. Terwijl zijn collega's de voortvluchtige verlichter verdenken, zoekt Rath in een andere richting en staat er al snel alleen voor. Wanneer er nog een actrice wordt vermoord, brengt het onderzoek Rath van rivaliserende filmproducenten, naar het Berlijnse Chinatown, en in de onderwereld. Maar als ook Raths vader en ex hem nodig hebben, dreigt het allemaal te veel te worden..

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Volker Kutscher heeft Duits, filosofie en geschiedenis gestudeerd, en werkte als redacteur bij een krant toen hij aan zijn eerste boek begon. Schaduw over Berlijn is het eerste deel in van de gelauwerde serie rondom Gereon Rath (waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht zijn) en die zich afspeelt tijdens de roerige Weimar Republiek. Op basis van de boeken maakte gerenommeerd regisseur Tom Twyker de serie Babylon Berlin, de duurste niet-Engelse tv-productie ooit. De serie zal dit najaar te zien zijn op de Nederlandse televisie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.