De stalen Madonna

Ate de Jong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De stalen Madonna

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044354317, 364 blz., February 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 429 gram.

Uitgever: The House of Books

beschrijving

Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De Amerikaanse recherche houdt het op een wraakactie uitgevoerd door de maffia. Case closed. Maar een Hollandse verzekeringsmaatschappij moet drie miljoen betalen en stuurt Leo naar Hollywood om de zaak nader te onderzoeken.
Leo's speurtocht voert hem naar de opnames van de speelfilm Highway to Hell, een glamourwereld vol leugens, bedrog, overspel en drugs. Iedereen werkt hem tegen. Toch graaft Leo met gevaar voor eigen leven dieper en dieper in de filmbeerput, omdat dit zijn laatste kans is om de demonen uit zijn verleden te overwinnen. Hollywood is schuldig, maar kan Leo het bewijzen?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ate de Jong regisseerde, schreef en produceerde vele speelfilms waaronder Nederlandse toppers zoals Een Vlucht Regenwulpen en Het Bombardement. Diverse van zijn internationale films, zoals Miami Vice en Drop Dead Fred werden wereldwijde hits. Zijn Amerikaanse film Highway to Hell is in de loop der jaren uitgegroeid tot een cultklassieker. De Jong basseerde de thriller De Stalen Madonna op zijn persoonlijke ervaringen in Hollywood.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.