Het ritsloze naspel

Erica Jong

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het ritsloze naspel

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044354287, 304 blz., February 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 404 gram.

Uitgever: The House of Books

vertaald door: Annemarie Lodewijk

beschrijving

Vanessa, ooit een beroemde Amerikaanse actrice, wordt geconfronteerd met haar bejaarde ouders, een zwangere dochter, een zieke echtgenoot en haar poedel die er ook niet jonger op wordt. Hoewel ze gelukkig getrouwd is, mist ze de stormachtige seks in haar huwelijk. Zou een profiel op de datingsite zipless.com het leven weer spannend kunnen maken?

Veertig jaar geleden veranderde Erica Jong op revolutionaire wijze hoe men keek naar liefde, huwelijk en seks. Nu flikt ze het opnieuw. Met humor, wijsheid en scherpte.

'Grootse, warmhartige en edelmoedige roman voor al haar oude en nieuwe fans.' Jennifer Weiner

'De afterglow van de jaren zestig is op iedere bladzijde voelbaar.' De Groene Amsterdammer over Het ritsloze nummer

'Een hogesnelheidsroman. De zinnen spatten van het papier en verraden het plezier dat de jonge auteur in het schrijven had.' Trouw over Het ritsloze nummer

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Erica Jong is de auteur van vele New York Times-bestsellerromans waaronder Het ritsloze nummer dat in ruim veertig talen is verschenen. Deze literaire leeuwin is niet bang om thema's als intimiteit en seksualiteit onder de microscoop te leggen. Erica's vier huwelijken vormen de inspiratiebron voor haar ruimdenkende en uitdagende werk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.